Administratie uitbesteden

Vaak is het bijhouden en verwerken van de boekhouding voor ondernemers een vermoeiende en vervelende taak. Met Uconme als Administratiekantoor nemen wij zoveel mogelijk administratieve taken van uw onderneming uit handen. In normaal heldere spreektaal staan wij u persoonlijk te woord voor financiële en zakelijke vragen of problemen waar u tegen aanloopt. Doordat wij grotendeels onze boekhouding in ons administratiekantoor automatiseren, houden wij tijd over om betrokken te zijn bij uw onderneming.

Met Uconme als Administratiekantoor bent u bij de juiste boekhouder als u de volgende 3 punten belangrijk vindt bij een goede boekhouder: 
– Persoonlijk één op één contact en advies.
– Automatisering van de boekhouding (Tijd besparen = geld besparen).
– Dagelijks toegang en inzicht tot uw financiële resultaten met onze online tool.

Bij Uconme hoef je de papieren bonnetjes niet meer te bewaren, deze worden allemaal bewaard in onze digitale ‘portefeuille’. Dit scheelt een hoop papierwerk en zo blijft de administratie altijd geordend en overzichtelijk.
Dankzij onze vergaande automatisering kunnen we scherpe tarieven hanteren. Daarnaast geven wij u advies wanneer het u uitkomt.

administratiekantoor lelystad

Waarom bij Administratiekantoor Uconme uw administratie uitbesteden?

Online factuur beheer

Met onze online boekhoud tool hoeft u de facturen niet meer handmatig te maken via Word. Samen met u maken we een layout en kan u onbeperkt aantal verkoopfacturen aanmaken en verzenden naar uw klanten. Een veel efficiëntere en veiligere manier. Dit kunnen we mogelijk maken door het gebruik van de online factuur tool ‘Silvasoft’. Dit is optioneel en niet genoodzaakt.

Dagelijks advies

De afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om ondernemers te voorzien van adviezen voor hun bedrijf. Door de snelheid van het verwerken van de financiële gegevens zijn wij 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen bij de belangrijkste fiscale en financiële vraagstukken binnen uw bedrijf.

Snelheid verwerking financiële gegevens

Samen met het boekhoudpakket (Visma) maken we een veilige koppeling met uw bank en cloud. Daardoor kunnen we constant de gegevens van uw administratie verwerken in de boekhouding. Dat zorgt ervoor dat jij als ondernemer dagelijks inzicht krijgt van de financiële status van uw onderneming. Dit is optioneel en niet genoodzaakt.

Deze ondernemers gingen u voor

Al 3 jaar helpt Uconme Roode Meubelspuiterij B.V. elke zaterdag bij het verwerken en controleren van de boekhouding. Afspraken worden nagekomen en er is persoonlijk contact. Dit zorgt voor rust. Daarnaast hou ik extra tijd over om te werken aan mijn bedrijf, dus dat is extra mooi.
Uconme duikt gelijk op het probleem en zorgt ervoor dat het snel boekhoudkundig wordt opgelost. Ben aan het kijken wat ze nog meer voor mij kunnen betekenen. Het proces van het verwerken van de in- en verkoopfacturen gaat in ieder geval al hartstikke goed.

Hoe zorgen wij voor een goede boekhouding?

Bij het uitbesteden van de administratie is het ontzettend belangrijk dat de boekhouder van het administratiekantoor meedenkt met de ondernemer en weet wat er speelt binnen uw onderneming. Als boekhouders zijn we ontzettend betrokken en kunnen we door het persoonlijke contact het beste advies geven, privé en zakelijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw administratie wekelijks is bijgewerkt, zo bent u constant up-to date van de financiële status van uw onderneming. Daarnaast zijn we 7 dagen per week bereikbaar voor advies met betrekking tot de activiteiten binnen uw onderneming.

Door het automatiseren van de administratie houden we tijd over om u elke dag te hulp te staan voor de beste adviezen. Mede doordat we marketing en administratie op één gezamenlijke plek samenbrengen, zorgen we ervoor dat we u en uw bedrijf van de beste adviezen kunnen voorzien. Wij helpen u tijdens de belangrijkste groeifases binnen uw bedrijf, groot en klein.

administratie uitbesteden

Samenwerken met Uconme

Uconme is een nuchter, integer en enthousiast bedrijf. Wij zijn een full-service administratiekantoor in Lelystad wat gespecialiseerd is bij het automatiseren van de boekhouding. Door de tijdwinst die we maken, vanwege het automatiseren, kunnen we ondernemers 6 dagen per week adviseren met vraagstukken binnen zijn of haar onderneming.
Als team zijn we altijd op de hoogste van de laatste fiscale ontwikkelingen en maken we gebruik van de nieuwste administratieve tools om het meest voordelige fiscale resultaat te behalen. Door het gebruik van diverse online kanalen werken we iedere dag, vanaf elke plek, waar dan ook. Zo staan wij voor uw bedrijf 24/7 aan. 
Met de, in geschiedenis, behaalde resultaten laten we zien dat we het hoogste niveau nastreven om samen met u de beste bedrijfsresultaten te behalen tijdens het uitbesteden van uw administratie.
 
cliff de brons manager control

Cliff de Brons

Boekhouder

Heeft u nog vragen?

Laat uw naam en telefoongegevens achter en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Founder & Managing director Thimo Roode

Uconme gaat verhuizen!

Uconme zal per 01-01-2021 veranderen naar Wetaxus.

Dat betekent een nieuwe website, nieuwe e-mail, nieuwe huisstijl, nieuwe tarieven en nog veel meer.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wetaxus:

Uconme maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.