Facebook Marketing uitbesteden

Hoe krijg ik snel meer klanten?

Wij krijgen ontzettend vaak deze vraag voorgelegd van onze klanten. Der is maar één goed antwoord: Facebook Marketing advertenties laten draaien op volle toeren. Hoe krijg je nou als bedrijf snel meer klanten? Het is vaak een probleem waar jij als ondernemer tegen aan loopt. Uit onderzoek is gebleken dat voor bedrijven de snelste, goedkoopste en efficiëntste manier Facebook Marketing is. Voor een laag advertentiebedrag (Vanaf €5 per dag) kunnen wij er al voor zorgen dat jij elke dag 1 nieuwe klant krijgt. Stel je voor dat jouw klant gemiddeld 5 keer langs komt voor een afspraak, elke afspraak levert € 50,00 op. Je krijgt elke week 5 nieuwe klanten. Reken maar is uit wat dat jou per maand extra oplevert bij advertentiekosten van € 500,00…. Bizar toch? 
Doordat social media zich zo enorm sterk heeft ontwikkeld afgelopen jaren kunnen bedrijven voor een relatief laag maand bedrag ontzettend snel meer nieuwe klanten krijgen. Het is nog nooit zó makkelijk geweest. En daarom helpen wij jou snel aan nieuwe klanten door het uitbesteden van Facebook Marketing.

Facebook Marketing Uitbesteden

Wat doen wij voor jou om zakelijk te groeien door uitbesteden van Facebook Marketing?

Om op een snelle en efficiënte manier meer klanten te krijgen gaan we aan de slag met de Social Media accounts van jouw bedrijf zoals Instagram en Facebook. Instagram is onderdeel van Facebook. Indien de doelgroep van jou bedrijf beter aansluit op Instagram, maken we in overleg ook gebruik van de optie om te adverteren op Instagram. Om meer klanten en nieuwe klanten te krijgen zullen wij onderzoek doen naar de doelgroep van jouw onderneming. Aan de hand van deze doelgroep ontwerpen wij advertenties die gericht zijn op hen of haar interesses. De advertenties worden ingesteld en juist afgesteld om ervoor te zorgen dat er dagelijks nieuwe leads binnenstromen, ook wel nieuwe klanten. Deze advertenties zullen dagelijks geoptimaliseerd worden voor het meest snelle en voordeligste resultaat. Top toch?

Hoe gaan wij te werk met Facebook Marketing?

Kennismaken

We maken kennis en zullen bepalen aan de hand van de gesprekken of we bij elkaar passen.

Plan/Aanpak

Gezamenlijk gaan we kijken naar jouw doelgroep en gaan we de advertentie ontwerpen.

Ads opzetten

Aan de hand van de doelgroep gaan we de advertentie online zetten met het doel 'leads genereren'.

Landingspagina

Hier overtuigen we de klant om hem of haar het laatste duwtje in de rug te geven om klant bij jou te worden.

Meer klanten

In de laatste fase is de klant overtuigd en stromen de nieuwe aanvragen binnen... Heerlijk gevoel toch?

Welk type bedrijf past het best bij jouw onderneming?

Online webshop
2.599Per Maand vanaf € 1.500 advertentiebudget
 • 10 tot 15 nieuwe klanten per dag

 • Dagrapportage

 • Dagelijkse optimalisatie

 • Klant analyse

 • Landingspagina

 • Automatisering agenda

+ Laat alle features zien
Landelijk advocatenkantoor
1.599Per Maand vanaf € 1.000 advertentiebudget
 • 4 tot 8 nieuwe klanten per dag

 • Weekrapportage

 • Dagelijkse optimalisatie

 • Klant analyse

 • Landingspagina

 • Automatisering agenda

 • Retargeting (Pixel)

 • Dynamische product ads

 • Content beheer

+ Laat alle features zien

Meest gekozen

Regionale schilder
599Per Maand vanaf € 500 advertentiebudget
 • 5 tot 10 nieuwe klanten per week

 • Maandrapportage

 • Dagelijkse optimalisatie

 • Klant analyse

 • Landingspagina

 • Automatisering agenda

+ Laat alle features zien
Lokale slager
349Per Maand vanaf € 250 advertentiebudget
 • 2 tot 5 klanten per week

 • Kwartaalrapportage

 • Dagelijkse optimalisatie

Wat zeggen klanten over Uconme?

Elke zaterdag helpt Uconme Roode Meubelspuiterij B.V. bij het verwerken en controleren van de boekhouding. Dit zorgt voor rust. Daarnaast hou ik extra tijd over om te werken aan mijn bedrijf, dus dat is extra mooi.
Mijn webshops kwamen niet bovenaan in Google en ik had een lage conversie. Dankzij Uconme kwam ik hoger in Google te staan en is mijn conversiepercentage hoger dan ooit te voren. Ze hebben uitstekend werk geleverd. Hier blijft het niet bij.
Uconme duikt gelijk in op het probleem en zorgt ervoor dat het snel wordt opgelost. Ben aan het kijken wat ze nog meer voor mij kunnen betekenen. Het proces van het verwerken van de in- en verkoopfacturen gaat in ieder geval al hartstikke goed.

Wat verdien jij bij het uitbesteden van Facebook Marketing?

Als we kijken naar het meest gekozen pakket: de Regionale schilder dan zien we een maandbedrag van € 599,00. Hier besteed een bedrijf minimaal € 500,00 advertentiebudget per maand aan online advertenties via Facebook en Instagram.

95% Van de websitebezoekers zal meteen met stomheid geslagen zijn als ze het maandbedrag zien staan en afhaken. Maar 5% van de websitebezoekers zal direct een kladblok erbij pakken en gaan uitrekenen wat het oplevert. Bij welke slimme groep hoor jij?

Facebook Marketing uitbesteden is geld verdienen.  Reken je mee?

Wij, van Uconme, helpen bedrijven door de belangrijkste groeifases heen. Wat zegt dat? Heel kort gezegd: Onze omzet ( € 599,00) is jou minimale winst.

Oké, laten we het kladblok erbij pakken.

Onder onze klanten vallen onder andere acupunctuur praktijken. Daarom lijkt ons dit een uitstekend voorbeeld wat u aan het eind van de maand extra kan verdienen met het uitbesteden van Facebook Marketing.
Belangrijke punten die we meenemen in de berekening:
– We kijken naar het pakket van de Regionale Schilder.
– Met Facebook Marketing krijgt de praktijk minimaal 5 nieuwe klanten per week.
– Een klant neemt gemiddeld minimaal 5 acupunctuur behandelingen.
– Gemiddeld kost een acupunctuur behandeling € 60,00.
Oké, op naar het kladbok en de rekenmachine. De praktijk krijgt elke week 5 nieuwe klanten, dat is minimaal 20 nieuwe klanten per maand.
Elke klant betaalt € 60,00 per behandeling. We zullen dus € 60,00 vermenigvuldigen met 20.
Dat maakt € 1.200,00. Maar we zijn nog niet klaar met het uitrekenen.
Elke klant neemt gemiddeld 5 behandelingen. Dus vermenigvuldigen we € 1.200,00 met 5 behandelingen. Uit eindelijk levert dit dus de acupunctuur praktijk elke maand € 6.000 extra omzet op.
winst berekenen facebook marketing

De winst (het aller-aller belangrijkste)

– Maandelijkse kosten – Advertentiekosten Facebook Marketing incl. beheer: € 1.100,00.

– Maandelijks minimale extra opbrengst: € 6.000,00.

Als we de maandelijkse kosten € 1.100,00 aftrekken van de extra maandelijkse opbrengst € 6.000,00 dan heeft de praktijk iedere maand een minimale winst van 
€ 4.900,00
. Bizar toch wat bijvoorbeeld acupunctuur praktijken elke maand meer kunnen verdienen door het uitbesteden van Facebook Marketing? 
Een investering van € 1.100 met een terugverdien percentage (ROI) van 445%!

Het eindresultaat is een minimale maandelijkse winst van € 4.900,00 voor bijvoorbeeld acupunctuurpraktijken met een ROI van 445% door het uitbesteden van Facebook Marketing.

 

Waarom samenwerken met Uconme?

Uconme is een leergierig en enthousiast bedrijf. Wij zijn een full-service online marketing bureau en administratiekantoor wat gespecialiseerd is bij het uitbesteden van Facebook Marketing met grote en kleine campagne budgetten. Wij bieden ontzettend veel diensten aan. Je kunt denken aan het ontwerpen, schrijven en optimaliseren van Facebook advertenties.
Als team zijn we altijd op de hoogste van de laatste trends en maken we gebruik van de beste tools om het beste resultaat te behalen. Door het gebruik van diverse online kanalen werken we iedere dag, vanaf elke plek, waar dan ook. Zo zijn wij voor jouw bedrijf 24/7 aan. 
Met de, in geschiedenis, behaalde resultaten laten we zien dat het hoogste niveau nastreven om samen met jou het beste bedrijfsresultaat te behalen. 
 
Founder & Managing director Thimo Roode

Thimo Roode

Manager Connect (Online Marketing Bureau)

Een aantal type bedrijven waar wij mee samenwerken

Kapsalons – Restaurants – Rijscholen
Sportscholen – Tandartspraktijken – Acupunctuur praktijken

Uconme maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.