Stap jij ook mee in onze droomvlucht?

Vandaag, 1 mei. De aller-aller eerste dag dat we met onze website online zijn gegaan. Welkom!
Let vooral nog niet op de website. Een heleboel diensten, tools en technieken zijn nog niet toegepast en online gegaan. Een deadline is een deadline, dus daar hebben we ons ook aangehouden (zoals het hoort).

Stel je is voor…

Uconme is een bedrijf waarbij de diensten van een online marketing bureau en van een administratiekantoor samen op één plek komen. Door kennis van de laatste technieken, het gebruik maken van de beste tools en de toegepaste automatisering zorgen we ervoor dat wij samen met jou en je bedrijf zorgen voor het beste bedrijfsresultaat. Wat wij ook wel zeggen: “Onze omzet is jou winst.”
Als team streven we naar drie kernwaarden binnen het bedrijf: nuchter, integer en enthousiast. Drie kernwaarden die garant zullen staan voor succes binnen jou en ons bedrijf.

Als we onze bedrijfsnaam Uconme ontleden dan komen we tot het volgende:
(U)You
(Con) Connect & Control
(Me) Me
Connect & Control staat voor Online Marketing Bureau & Administratiekantoor.

Maar, welke diensten leveren jullie op dit moment dan?

Op dit moment leveren wij de volgende 4 online marketing en administratieve diensten:

De aankomende weken en maanden zullen we de website verder uitbouwen. Er zullen steeds meer nieuwe diensten online komen. Een aantal die je kan gaan verwachten:

  • Website laten bouwen
  • Social Media Marketing
  • Inkomstenbelasting 2019
  • Administratie controle
  • Jaarrekening opstellen
  • SEA – Google Ads

En dit is nog niet alles. Maar dan heb je in ieder geval al een ideetje wat er te wachten staat de aankomende tijd. Daarnaast willen we elke 6 dagen een blog uploaden over 5 verschillende onderwerpen: Bedrijfsadministratie, Lifestyle, Mindset, Ondernemerschap en Online Marketing. Met deze blog willen we collega’s en mede-ondernemers inspireren met interessante verhalen, tips & tricks.

Waarom zorgt de samenwerking tussen een online marketing bureau en administratiekantoor voor succes?

Eigenlijk zijn het twee totaal verschillende werelden. Een online marketeer en een boekhouder.
Je zit in een Skype gesprek met je boekhouder en je online marketeer. De boekhouder meldt dat de onderneming verlies draait, heeft te weinig omzet en kan nauwelijks de vaste kosten betalen. Deze twee werelden zullen 9 van de 10 keer ontzettend botsen.
Oplossing volgens de online marketeer: Meer geld besteden aan het online marketing budget. Creëer online meer aanzien, haal meer klanten binden en laat de Facebook advertenties op volle toeren lopen.
Maar dan heb je de boekhouder. De boekhouder geeft aan dat de kosten verminderd moeten zullen worden. Zet alle online Facebook advertenties stop, ontsla alle online marketeers en ga weer aan de slag met de goedkope mond-tot-mond reclame.

Wij, van Uconme, brengen deze twee (normaliter botsende) werelden samen op één plek. Geen twee tegenpolen meer in een Skype gesprek, maar twee vrienden die elkaar aanvullen om ervoor te zorgen dat we in een mum van tijd jou verlies omzetten naar grote stapels geld die je zelf mag houden. Hoe geweldig is dat?

Let’s go en ga met onze online marketeers en boekhouders voor meer winst en succes!

Zullen we kennismaken?

Deel het bericht:

Plaats een reactie

Uconme maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.