SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Hoe krijgt mijn website meer websitebezoekers?

Stel je voor dat je ontzettend lang en hard hebt gewerkt aan een perfecte website, maar je krijgt helemaal geen website bezoekers. Wat nu? Veel ondernemers vergeten Zoekmachine Optimalisatie (SEO) toe te passen op hun website. Om met je website organisch websitebezoekers te krijgen moet de website SEO-vriendelijk zijn. Door te focussen op zoekwoorden krijg je online meer bekendheid en wordt je website meer gevonden door hogere posities in Google en andere zoekmachines. SEO kan je ook zien als het verbeteren van je online vindbaarheid. Het voordeel van SEO is ook dat het budget vriendelijk is en dat het met name bedoelt is voor de lange termijn. 

seo zoekmachine optimalisatie

Welke taken voeren wij uit voor Zoekmachine Optimalisatie?

Als eerste is het belangrijk dat jouw website al staat, zonder website heb je tenslotte geen SEO. We beginnen met een zoekwoord(en)onderzoek, waarbij we jou dienst en/of product onder de loep nemen en gaan kijken op welk trefwoord de pagina’s gevonden kunnen worden. We zullen een analyse maken van potentiële klanten. Op basis van deze doelgroep maken we een lijstje met zoekwoorden die we willen gaan toepassen voor de Zoekmachine Optimalisatie. Het is afhankelijk van jou organisatie hoeveel tijd het kost om de juiste SEO techniek toe te passen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals de concurrenten, grootte van de organisatie en het zoekvolume van de zoekwoorden. Jammer genoeg bestaan er geen snelle trucjes, dus is geduld een schone zaak. We passen strategieën toe die op de lange termijn zullen zorgen voor naamsbekendheid, meer websitebezoekers en uit eindelijk meer omzet. Een belangrijk Nederlands gezegde wat we in praktijk veel gebruiken: ‘Geduld is een schone zaak’

Hoe gaan wij te werk met het gebruik van de perfecte zoekwoorden?

Kennismaken

We maken kennis en zullen bepalen aan de hand van de gesprekken of we bij elkaar passen.

SEO Analyse

Er wordt een analyse gemaakt op de zoektermen waar jouw website op gevonden kan worden.

Tekst schrijven

We zullen slimme verkoopteksten gaan schrijven waar klanten op terechtkomen d.m.v. SEO.

Linkbuilding

We zullen de waarde van de website doen laten stijgen door relevante online vermeldingen.

Websitebezoekers

Na een lange tijd optimaliseren van de website zullen de bezoekersaantallen gaan stijgen.

Welk type bedrijf past het best bij jou?

Landelijk advocatenkantoor
Vanaf €149Per maand, vanaf 5 zoekwoorden
 • Content optimalisatie

 • SEO Blog content

 • Conversie optimalisatie

 • Kwartaalmeeting

 • Weekrapportage

 • SEO Blog strategie

 • Social Media

 • Website optimalisatie

 • Zoekwoordpagina's

 • Linkbuilding

 • Zoekwoord(en)onderzoek

+ Laat alle features zien

Meest gekozen

Regionale schilder
Vanaf €99Per Maand, vanaf 5 zoekwoorden
 • Website optimalisatie

 • Social Media

 • SEO Blog strategie

 • Maandrapportage

 • Halfjaar meeting

 • Zoekwoordpagina's

 • Linkbuilding

 • Zoekwoord(en)onderzoek

+ Laat alle features zien
Lokale slager
Vanaf €79Per Maand, vanaf 5 zoekwoorden
 • Zoekwoord(en)onderzoek

 • Linkbuilding

 • Zoekwoordpagina's

 • Kwartaalrapportage

 • Jaarmeeting

+ Laat alle features zien

Wat vinden klanten van Uconme?

Elke zaterdag helpt Uconme Roode Meubelspuiterij B.V. bij het verwerken en controleren van de boekhouding. Dit zorgt voor rust. Daarnaast hou ik extra tijd over om te werken aan mijn bedrijf, dus dat is extra mooi.
Mijn webshops kwamen niet bovenaan in Google en ik had een lage conversie. Dankzij Uconme kwam ik hoger in Google te staan en is mijn conversiepercentage hoger dan ooit te voren. Ze hebben uitstekend werk geleverd. Hier blijft het niet bij.
Uconme duikt gelijk in op het probleem en zorgt ervoor dat het snel wordt opgelost. Ben aan het kijken wat ze nog meer voor mij kunnen betekenen. Het proces van het verwerken van de in- en verkoopfacturen gaat in ieder geval al hartstikke goed.

Wat legt de basis van een goede SEO?

Om de website zodanig goed te kunnen optimaliseren leggen we de basis voor een goede SEO bij Zoekwoordenonderzoek, Linkbuilding, Zoekwoordpagina’s.  Zonder deze drie zal de website nooit gevonden kunnen worden. Deze features leggen de basis om ervoor te zorgen dat er meer organisch websiteverkeer naar jouw website toekomt. Zonder onderzoek zijn er geen zoekwoordpagina’s en zonder linkbuilding wordt de website niet of nauwelijks geautoriseerd door Google en andere zoekmachines.

1. Zoekwoordenonderzoek

Eigenlijk is dit het aller-aller belangrijkste van het optimaliseren van de website voor goede SEO resultaten. Vandaar dat het ook de eerste stap is die we zetten. Bij het onderzoek gaat in het begin vooral om jou en jouw bedrijf. Wat voor dienst of product biedt je aan en waarom biedt je het aan? Daarna zullen we gaan kijken naar de doelgroep. Wat voor type klanten heb jij, wat zijn de wensen en verlangen van hen? Nadat we een idee hebben gekregen van het bedrijf zullen we gaan kijken naar de zoekwoorden waar de klanten opzoeken om het product of de dienst te vinden. We zullen kijken naar de haalbaarheid en de moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden en de zoekvolumes daarvan. We willen tenslotte een goed resultaat behalen en daar hoort een realistisch zelfbeeld bij. 
seo zoekwoordenonderzoek
seo linkbuilding

2. Linkbuilding

Om ervoor te zorgen dat Google de beste vriend van jouw website wordt, moeten we ervoor zorgen dat de autoriteit van de website wordt verhoogd. Dit kan je ook wel zien als: des te meer populaire website naar jou linken, des te populairder je wordt. Linkbuilding kunnen we gratis en betaald creëren, dit is helemaal afhankelijk van de strategie die we gebruiken om jou website hogerop te laten komen in Google. De volgende mogelijkheden zijn er die we (kunnen) toepassen op Linkbuilding:
– Gastbloggen bij andere websites;
– Website laten inschrijven bij overzichtspagina’s zoekwebsites en startpagina’s;
– Linkjes ruilen i.v.m. samenwerkingen en partnerships;
– Gebruik van hoogwaardige Social Media kanalen.
Maar om de beste linkbuilding te krijgen, moeten we ervoor zorgen dat dat we de beste content maken. Zo zorgen we ervoor dat meer mensen jou website willen zien en meer websites aan jou gelinkt worden.

3. Zoekwoordpagina’s

Nu we hebben besloten door wie en hoe we gevonden willen worden, moeten de potentiële website bezoekers wel ergens op terecht kunnen komen. Deze pagina noemen wij de zoekwoordpagina’s. Voor sommige bedrijven zal dit de gehele website zijn inclusief de homepage, maar soms maken we ook specifieke zoekwoordpagina’s voor kleinere gebieden en lagere zoekvolumes. Op deze pagina’s is het ontzettend belangrijk dat de Zoekmachine Optimalisatie (SEO) goed wordt toegepast. Dit doen we door het gebruik van verschillende koppen, verschillende afbeeldingen en verschillende codeercodes. De website moet SEO vriendelijk zijn. Op een zoekwoordpagina maakt de klant kennis met de dienst of product. Tegelijkertijd willen we dat deze pagina gevonden wordt, maar daarnaast moet hij ook converterend werken. Daarom zoeken we goed de balans tussen het gebruik van de zoekwoorden en het schrijven van de teksten. 
seo landingspag

Waarom samenwerken met Uconme?

Uconme is een leergierig en enthousiast bedrijf. Wij zijn een full-service online marketing bureau en administratiekantoor wat gespecialiseerd is bij het uitbesteden van Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Door samen te werken met lokale, regionale en landelijke klanten weten we wat er van ons verwacht wordt om ervoor te zorgen dat een website beter wordt gevonden in Google. Door de beste technieken toe te passen zorgen we ervoor dat een website op hogere posities komt te staan.
Als team zijn we altijd op de hoogste van de laatste trends en maken we gebruik van de beste tools om het beste resultaat te behalen. Bij SEO zijn er heel veel tools te gebruiken, daarin hebben wij een goede balans gevonden die ervoor zorgt dat de beste resultaten behaald kunnen worden. Door het gebruik van diverse online kanalen werken we iedere dag, vanaf elke plek, waar dan ook. Zo zijn wij voor jouw bedrijf 24/7 aan. 
Met de, in geschiedenis, behaalde resultaten laten we zien dat we het hoogste niveau nastreven om samen met jou het beste resultaat behalen voor meer websitebezoekers.
 
Founder & Managing director Thimo Roode

Thimo Roode

Manager Connect (Online Marketing Bureau)

Een aantal type bedrijven waar wij mee samenwerken

Kapsalons – Restaurants – Rijscholen
Sportscholen – Tandartspraktijken – Acupunctuur praktijken

Uconme maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.