Tarieven Administratiekantoor Uconme

De tarieven van Administratiekantoor Uconme zijn heel simpel en duidelijk. De boekhoudpakketten bestaan uit vaste maandtarieven, geen onverwachtste kosten en altijd de hoogste kwaliteit voor de service. 
Voor elk onderstaand vast maandbedrag doen wij de aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Des te hoger het maandtarief, des te meer boekingen en handelingen verricht moeten worden om de boekhouding van uw onderneming up-to date te houden. 
Met elk boekhoudpakket heeft u toegang tot de online dashboard van Visma, waarbij u toegang krijgt tot de financiële gegevens van uw onderneming. Hiermee krijgt u inzicht in uw financiële administratie. Ook zijn er opties voor handige extra tools zoals het opstellen van online verkoopfacturen en offertes. 

Boekhoudpakket ZZP'er / Eenmanszaak

Boekhoudpakket VOF

Onderstaande pakketten zijn op basis van twee vennoten. Elke extra vennoot kost € 12,50 excl. 21% Btw extra per maand.

Boekhoudpakket BV

Boekhoudpakket Holding

Extra en aanvullende diensten

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ook extra en aanvullende diensten. Hiermee zijn we als administratiekantoor zeer compleet, omdat we onze klanten van alle administratieve en fiscale diensten kunnen voorzien. Dit creëert een aanzienlijk voordeel voor onze klanten t.o.v. andere administratiekantoren. 

*Onderstaande prijzen zijn excl. 21% Btw.

Uconme gaat verhuizen!

Uconme zal per 01-01-2021 veranderen naar Wetaxus.

Dat betekent een nieuwe website, nieuwe e-mail, nieuwe huisstijl, nieuwe tarieven en nog veel meer.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wetaxus:

Uconme maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren.